Sortiment produktů naší společnosti se pravidelně rozšiřuje a každý rok se uvádí do provozu několik nových výrobků.

V našem e-shopu nabízíme základní sortiment nejvíce prodávaných víček. V tabulce níže naleznete celkovou nabídku víček v základních barvách.
Na přání zákazníka možnost vlastní litografie.

Korunkové uzávěry

Od září 2019 máme v nabídce barevné korunkové uzávěry o standardním průměru 26 mm v několika provedení. Korunky jsou PVC a BPA free. Na přání zákazníka možnost vlastní litografie od počtu 500 tisíc.

Rozměry

Rozměr Profil Paster/Steril Barva KS v krabici Hmotnost krabice (kg)
TO 33 MTB Paster Zlatá 3 500 14,35
TO 38 RUP, RUB Paster/Steril Bílá, zlatá, červená, černá 3 100 14,25
TO 38 MTO, MTB Paster/Steril Bílá, zlatá, červená, černá 2 500 12,9
TO 43 RTO, RTB Paster/Steril Bílá, zlatá, stříbrná, červená, zelená, černá 3 100 14,0
TO 53 RTS, RSB Paster/Steril Bílá, zlatá, stříbrná, červená, zelená, černá 1 700 11,35
TO 58 RTS, RSB Paster/Steril Bílá, zlatá, červená, černá 1 500 11,35
TO 63 RTS, RSB Paster/Steril Bílá, zlatá, černá 1 300 11,4
TO 66 RTS, RSB Paster/Steril Bílá, zlatá, stříbrná, červená, zelená, černá, včelí motivy 1 100 10,5
TO 66 DWO (hluboké) Paster/Steril Zlatá, stříbrná, černá, včela a dřevo 750 9,0
TO 82 RTS, RSB Paster/Steril Bílá, zlatá, stříbrná, červená, tmavě modrá, zelená, černá, káro, včelí motivy 700 9,7
TO 100 RTS Paster/Steril Bílá, zlatá 370 8,6

Profily

RTS – Regular Twist Off step

RTB – Regular Twist Off Safety Button

RTO – Regular Twist Off

MTO – Medium Twist Off

MTB – Medium Twist Off Safety Button

B – Safety Button - vakuový znak

R – Regular - standardní výška víčka 10 mm

M – Medium - střední výška víčka cca 13 mm

D – Deep - velká (hluboké) výška víčka cca 15 mm

S – Step - čelo s výstupkem

T – Twist Off - čelo rovné

Sklenice

TO 82

používají se na sklenice typu Facettenglas/Faceta 720ml, Facettenglas/Faceta 580ml, Faceta 420ml, Faceta 210ml

TO 66

používají se na sklenice typu Konservenglas 370ml, Moravia 377ml

Způsoby zavařování

Paster

běžné zavařování do 100° C – zavařujeme ovoce, zeleninu, marmeládu, jogurt, houby

Steril

nad 110° C – zavařujeme masné výrobky; doporučujeme autokláv

V současné době jsou hlavní produkty tyto:

Hliníkové uzávěry

Twist-off víčka

Korunkové uzávěry

Hliníkové uzávěry pro výrobu alkoholu (více než dvě miliardy z roční produkce) Twist-off víčka pro skleněné nádoby (více než 500 milionů ročně) Korunkové uzávěry pro pivo a nealkoholické nápoje (2 miliardy ročně)